Welkom bij Golfschool Gent

Happy,Friends,Walking,At,Golf,Course

Route 36

Onze pro's leren je de kneepjes van het golfvak en helpen je snel golfvaardig te worden. Je kan het hele jaar terreinervaring opdoen op onze kunstgras greens.

IM000425

Groepsinitiaties

Een golfinitiatie is een ideale inleiding voor een groepsuitje met uw vrienden of uw bedrijf!

Playing,Golf,,Ball,On,Tee,And,Golf,Club,About,To

Golfsimulator

Een speciaal ontworpen indoor-tool om je golfswing te analyseren en te verbeteren. Een unieke manier om je golftechniek bij te schaven.

Golf is fun

Golfschool Gent ondersteunt haar leden, de jonge en de wat grijzere, bij het aanleren en uitoefenen van de golfsport. We geven met veel animo de liefde voor de golfsport door. Golf is fun.

start to golf

Golf is meer dan een sport. Het is een sportieve wandeling in de natuur, het is een gezellig samenzijn, het is ontmoeten en bovenal het is een (ont)spannend spel. Golf is passie.

Probeer ons  introductiepakket en maak kennis met de golfsport:
   A. 3 x 30min privéles Pro 
B. 4 weken lidmaatschap

Spannend  én ontspannend 

Activiteiten

Trips

Samen met onze partner Benny ( b-activetravel.be) organiseren we tal van uitjes en golfreizen. Ontdek de mooiste plekjes.
Contact

Onze Pro's

Wij hebben drie professionele lesgevers in ons arsenaal om beginners alle slagen aan te leren en ervaren spelers verder te bekwamen.
Lees meer

The kids

Ons jeugdprogramma is top! Het werd de laatste jaren meermaals bekroond door Golf Vlaanderen met het RABBIT- en BIRDIE LABEL.
Lees meer

Lounge & Chill

Lekker eten en drinken in onze aangename brasserie of lekker chillen op ons mooie terras. Smakelijk!
Lees meer

Wedstrijden

Wij voorzien een uitgebreid aanbod aan wedstrijden, events, trainingen , golfvaardigheidstesten en meer! Golf is genieten!
Lees meer

Sponsors